Takimi me Heroin

Ishte burrë i pashëm rreth të 30-tave. Kishte floktë të gjata e të zeza. Mbante veshur një jakne ushtrie. Qëndronte i qetë. Për një moment e kthej shikimin kah unë… Ma dha një buzëqeshje të ëmbël, shumë të ëmbël… Shikimi i tij ishte më i pastër dhe më i dëlirë që kisha has ndonjëherë. Aq sa e tejkalonte realitetin njerëzor dhe kalonte në brezin e botës engjëllore. E njofta menjëherë… Prezenca dhe shikimi i tij sikur më ftuan ta ndiqja… E ky ishte rrugëtimi im drejt dhimbjes e plagës së pavetëdij...
More