Meet me at the point where your programming ends & your inspiration begins…

This blog is for those who need an enlightening intro to the path of personal difference.

111 QUOTES (111 THËNIE)

This book is about my personal transformation and development. It came naturally as a day by day inspiration. As a result of my ongoing experience...

BLOG POSTS

This blog is for all people who are open-minded and ready to change themselves first. It is for those who need an enlightening intro to the path of personal difference.

BOOK YOUR QHHT SESSION

You can book your Quantum Healing Hypnosis (QHHT) Session with me by contacting me in Rreze Blog pages in Facebook & Instagram.

“You can know the world only to the degree that you know yourself.”


~ Rrezarta Xhaferi

"There is no healing without a wound." ~ Rrezarta Xhaferi

Testimonials

Try QHHT: Doors will open to you that you never knew existed! (Rinon Hoxha)
Fjolla, 25 years old

Fjolla, 25 years old

Artist

"Quantum Hypnosis Healing Therapy was a very surreal experience for me. It’s always interesting exploring the subconscious mind. While losing perception of time in a sleep-like state, another part of the brain awakes where mysteries of the universe lie. It should become practiced more often as it brings a sense of serenity and balance post-treatment. Thank you Rreze Xhaferi for this enabling such healing experience for me!"

Betimi, 28 years old

Betimi, 28 years old

Programmer

"After the QHHT session I did with Rreze, I am no longer dependent on narcotics.
This session has been a return to myself, a return to my inner being - where everything makes sense. I wish all those who need help, try Quantum Hypnosis Healing Therapy and succeed as much as I do."

Arta, 43 years old

Arta, 43 years old

Seller

"I was in a deep depression for may years. I was freighted and felt tired all the time. After the QHHT session, I feel completely different. I am back to the real me, I am fully confident and positive. Thank you Rreze for your help. I wish you all best."

Blog

This blog is for all people who are open-minded and ready to change themselves first. It is for those who need an enlightening intro to the path of personal difference.

Rrugëtimi i Saj

Kur një femër qëndron në fuqinë e saj hyjnore, ajo është e palëkundur. Shpirti i saj ngrihet në lartësi, duke udhëtuar në hapësira të gjëra dhe të thella. Trupi i saj përtokëzohet në thellësi, duke Read more…

Ajo

Brenda vetes ajo e ndjen pafundësinë dhe urtësinë që e posedon shpirti i saj. Ajo është përkushtuar për të njohur dhe ushqyer çdo aspekt të ekzistencës së saj. Udhëtimi i saj në këtë jetë paraqet Read more…

Gjeni si Leonardo Da Vinci

Një nga mendjet më të ndritura që ka pas ndonjëherë raca njerëzore, padyshim se është ajo e Leonardo Da Vincit. Në librin “Leonardo Da Vinci” të biografistit të njohur Walter Isaacson përshkruhen shumë cilësi të Read more…

SHËRIMI apo USHQIMI I EGOS?

Për ta zgjuar aftësinë e natyrshme të urtësisë brenda nesh, duhet me ec rrugën e shërimit të vetes sonë. Për ata që dojnë rezultate të shpejta dhe të menjëhershme, më vjen keq – sepse ky Read more…

Get in Touch

Please write us in the Contact Us form

Find us

Prishtina, Republic of Kosova

Follow us on

Facebook @rrezeblog

Instagram @rrezeblog

Twitter @rreze_xh

Contact Us