Rrugëtimi i Saj

Kur një femër qëndron në fuqinë e saj hyjnore, ajo është e palëkundur. Shpirti i saj ngrihet në lartësi, duke udhëtuar në hapësira të gjëra dhe të thella. Trupi i saj përtokëzohet në thellësi, duke krijuar një lidhje të thellë me Tokën dhe vetveten, për të qëndruar e sigurt dhe Read more…