Rrezarta Xhaferi

Finding the way

Every group I was ever part of was not telling me the truth. It is not that they were hiding from me… It is just that they didn’t know more than that. Every person I have ever met, was not telling me the truth I was always searching for. They Read more…

Vortex and Freedom

Reading time: 4 min  Everything in life is in the constant change. Change is the key to progress. The more we are adaptive to change, the more are the chances to succeed in life. Our capacity to change is determined by our ability to know ourselves. I asked my students Read more…

Frekuenca e vibrimit

Koha e leximit: 3 min Një gjë që më fascinon te njerëzit është frekuenca e tyre e vibrimit. Frekuenca e vibrimit është niveli energjetik në të cilin vepron një qenie (gjësend apo çkado tjetër që ekziston në natyrë). Me fjalë të tjera, ajo është “hapërisa” në të cilën jetojmë, veprojmë Read more…

Takimi me Heroin

Ishte burrë i pashëm rreth të 30-tave. Kishte floktë të gjata e të zeza. Mbante veshur një jakne ushtrie. Qëndronte i qetë. Për një moment e kthej shikimin kah unë… Ma dha një buzëqeshje të ëmbël, shumë të ëmbël… Shikimi i tij ishte më i pastër dhe më i dëlirë Read more…