Rrugëtimi i Saj

Kur një femër qëndron në fuqinë e saj hyjnore, ajo është e palëkundur. Shpirti i saj ngrihet në lartësi, duke udhëtuar në hapësira të gjëra dhe të thella. Trupi i saj përtokëzohet në thellësi, duke krijuar një lidhje të thellë me Tokën dhe vetveten, për të qëndruar e sigurt dhe Read more…

Ajo

Brenda vetes ajo e ndjen pafundësinë dhe urtësinë që e posedon shpirti i saj. Ajo është përkushtuar për të njohur dhe ushqyer çdo aspekt të ekzistencës së saj. Udhëtimi i saj në këtë jetë paraqet një transformim dhe rizgjim të vazhdueshëm përmes të cilit ajo e ka njohur veten me Read more…