“Virusi” i zgjimit të ndërgjegjjes kolektive

Koha e leximit: 3 min Covid19 ka me hy në historinë e njerëzimit jo vetëm në shëndetësi e histori. Covid19 i ka zbulu të gjitha dobësitë e sisitemeve njerëzore. Duke fillu prej sistemit shëndetësor, ekonomik, politik, medial... e deri te sistemi i edukimit dhe zbulimi i errësirës së nivelit 3D të vetëdijes njerëzore. Prej një jetese, ku të gjitha këto çarje e dobësi mbuloheshin disi me ritmin e shpejtë të të jetuarit “busy” dhe komoditetin e kësaj forme të jetesës, Covid19 arriti me i zhvesh pë...
More